avatar Koha Lokale: 18.11.2017, Saat: 21:07Përshendetje, Vizitorë! Per Tu Ber Pjes e ElitaTeamAlbania Regjistrohu
  Humbët Passwordin?   Regjistrohu


star Pershendetje:ElitaTeamAlbania.Com - Portali i Peshkatareve Shqiptar..

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi përman postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Rregullat e Forumit (18 usera duke shikuar)
Ju lutem lexoni rregulloren për...
04.04.2017 14:16
nga Albos
1 1
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Perdorimi Forumit Ndihme (8 usera duke shikuar)
Si mund të shtoj video në forum? Si mund të ndajnë fotot mora? Si mund ndihmoj anëtarë të Forumit, Si mund të hap një temë, Sİ mund të përgjigjem Neper për tema? Ju mund të përdorni këtë seksion për të marrë ndihmë se si të përdorin forumin tonë.
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Njoftime dhe Lajme (3 usera duke shikuar)
Këtu ju mund të mësoni lajmet e fundit dhe njoftimet në lidhje me Forumin tonë.
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Vërejtje dhe këshilla (4 usera duke shikuar)
Verejtjet, këshillat tuaja mbi projektin, forumet, sherbimet...
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi përman postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Rregullore Rer Liçensimin e Peshkimit Dhe Te Akuakulture (9 usera duke shikuar)
DREJTORIA E POLITIKAVE TE PESHKIMIT. R R E G U L L O R E. (Nr. 2, Date 17. 5.2007). PER. LIÇENSIMIN E PESHKIMIT DHE TE AKUAKULTURES.
Rregullore Rer Liçensimin E Pes...
07.04.2017 11:49
nga Albos
2 2

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Shoqatat e Peshkimit Ne Shqiperi (5 usera duke shikuar)
Shoqatat E Peshkimi themeluar Ne Shqiperi Dhe Regullat e Peshkimit
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Legjislacion (1 user duke shikuar)
Ligji dhe Rregulloret E Peshimit
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Ushqime Peshku Per Gjueti (12 usera duke shikuar)
Natyrale, informacion në lidhje Me Ushqime artificiale dhe Ushqime Peshku.
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Gatime Peshku (3 usera duke shikuar)
Secili peshk ka vet metodën e saj unik gatim. I pjekur në zgarë, skuqur, furrë ose metoda te tjera Gatimi... Mëso nga Ustalaret ..!
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Trofe (2 usera duke shikuar)
trofe Te kapur nga anëtarët tanë Mund të publikojë në këtë seksion
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Detet Tona (1 user duke shikuar)
Detet tona te vendit.
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Si Te Gjuaj Me Det (10 usera duke shikuar)
Ju mund të ndani teknikat e përdorura në peshkim detar këtu
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Peshku Detit (7 usera duke shikuar)
Informacion në lidhje me lloje peshqish Qe jetojnë në det.
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Rezervuaret Dhe Liqenet (1 user duke shikuar)
Informacion mbi liqen në zonën tuaj dhe Gjendja e Tyre
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Peshimi Ne Ujera Te Embla (4 usera duke shikuar)
Teknikat e përdorura në peshkim ujërave të ëmbla,
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Peshku Ujerave Te Embla (2 usera duke shikuar)
Te Flasim Per Peshqip Qe Jetojne Ne Rezervuaret ose ujërat në brendësi të liqenit ... lloj jetese, çdo gjë që dëshironi të dini rreth peshkimit ujërave të ëmbla këtu!
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi përman postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Lidhje Mize ( Fly Tying ) (7 usera duke shikuar)
Lidhje Miz Ve Buburec
08.09.2017 19:38
nga Vizitorë
1 14
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Fly Fishing Materjale (2 usera duke shikuar)
( makineta, kallema, Filispanjë, Lidhje vs )
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Fly Fishing (Përgjithshme) (1 user duke shikuar)
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
(Fly Fishing) Raportet Peshkimi Gjuetia (3 usera duke shikuar)
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Grupet E Krijuara (2 usera duke shikuar)
Grupet E Krijuara
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Organizatat Detare (2 usera duke shikuar)
Organizatat E Planifikuara dhe të realizuara Detare
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Organizatat E Ujërave Të Embla (1 user duke shikuar)
Organizatat E Planifikuara dhe të realizuara Te Ujërave Të Embla
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Raportet Gjuetia (2 usera duke shikuar)
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Kallama (6 usera duke shikuar)
Ku, Dhe si të përdorin një kallam Ne Çfar Gjuetie Cili Kalam Duhet Perdorur ....
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Makineta (8 usera duke shikuar)
Cila Makinet Ne Çfar Peshkimi Duhet Perdorur Etj.....
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Filispanjë (2 usera duke shikuar)
Ne Cilen Gjeti peshku Çfar Filispanjë duhet të përdorni , preferenca ngjyra është e rëndësishme? Të gjitha brenda ...
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Plumbçe
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Grepa (2 usera duke shikuar)
Per Cilin peshk i cili Grep përdoret? çdo gjë që ju dëshironi për të ndarë këtu!
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Materialeve të ndryshme dhe Aksesore (4 usera duke shikuar)
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi përman postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Prezantimi Te Njihemi Me Njeri Tjetrin (10 usera duke shikuar)
Lexoni rregulloren para se të p...
07.04.2017 09:58
nga Albos
1 1
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Punimet Personale E Anetareve
Punimet e Anëtarët ,Si Te Bejm Nje Çant Peshkimi Apo Kuti Grepash të shfaqim teknika, mund ti ndajmë Ketu.
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Postoni Video (6 usera duke shikuar)
videot tuaja të gjuetisë këtu ...
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Postoni Foto (2 usera duke shikuar)
Foto tuaja të gjuetisë këtu ...
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Gjuetaret e Vegjel Ketu
Peshkataret e të ardhmes ..!
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Vendet e Shqiperise
Ketu Mund Te Shkruani Reth provincës , qarkut, qytet apo fshatit ku Jetoni ...
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Humor (4 usera duke shikuar)
Humor Shaka Etj....
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Poezi (3 usera duke shikuar)
Poezi të preferuar Nga Ju Ose Qe Ju përkasin ju Mund ti Postoni Ketu .....
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Ndihmë e shpejtë (6 usera duke shikuar)
Ju duhet të dini rreth ndihmës së parë.
Nuk ka
0 0
Forumi nuk përmban postime të reja
Rss Takip  Yeni Konu 
Shëndeti i përgjithshëm (2 usera duke shikuar)
Informacione të përgjithshme në lidhje me shëndetin.
Nuk ka
0 0

[-]
Forum Postimi i Fundit Temat Postimet
Forumi nuk përmban postime të reja Arkivi i Forumit (1 user duke shikuar)
Te gjitha temat e mbyllura nga prezantimet e anëtarëve, do ti gjeni këtu! Ky forum është vetëm për të lexuar!
0 0
Nuk ka

Postimet e Fundit dhe Statistika në Forum
\"list\"/
[-]
Statistikat e Forumit
Liderët e Forumit ElitaTeamAlbania ?
Forum Yöneticileri
» Administrator » CO-Admin » Super Moderator » Moderator» Anetar i Ri » Anetar Vip » Anetar i Larguar
Kush Ishte në linjë ? [Lista komplete]
17 user Online 24 Ore (0 antarët, 0 i Fshehur janë Anetar, Dhe 17 vizitorë).
Statistikat e Forumit
Statistikat e Forumit Në forum janë bërë 18 postime dhe 5 tema.
Për momentin në forum kemi 9 antarë të regjistruar.
Uroni mirëseradhje antarit më të ri, bblgam
Më së shumti usera online ishin 2,462 në Sot në 21:07
Bëje forumin si të lexuar | Stafi i Forumit | Statistikat e Forumit

Forumi përman postime të reja
Forumi përman postime të reja
Forumi nuk përmban postime të reja
Forumi nuk përmban postime të reja
Forumi është i mbyllur
Forumi është i mbyllur
Valid XHTML 1.0 Transitional

VF Logo

© ElitaTeamAlbania.com 2017-2018 Te gjitha materialet qe serviren ne kete faqe jane origjinale dhe cdo riprodhim i tyre ne cdo forme pa pelqimin tone konsiderohet shkelje ligjore. Jeni te lutur qe te gjithe pa perjashtim te respektoni te drejtat e autorit. Ne respektojme te drejten e autorit dhe per cdo material te huazuar kemi dhene kredite e duhura autorit.
Qe te kopjoni materialet tona, duhet te merrni pelqimin e administratorit. Mund te na kontaktoni tek elitateamalbania@gmail.com